Mens en Dier

Samen leren leren

Advies en opleiding

Wie ben ik

Welkom in mijn wereld, een wereld waar dieren centraal staan en een belangrijk deel zijn van mijn leven. En voor zo vele.

Naast mijn werkzaamheden voor een paardenvoederbedrijf, ben ik ook voedingsdeskundige en trainer van de hond. Want naast de verkoop van paardenvoeding, verkoop ik ook mijn eigen merk QiZen (voeding op basis van insecten) en ben ik speurhondengeleider, maar geef ik ook instructie- en voedingslessen.

Samen met mijn hond Zen ben ik ook te zien geweest in het televisieprogramma Hunted, Klaas kan alles, en checkpoint. Ook worden er honden van mij ingezet op scholen om te zoeken naar drugs.

Mijn bedrijf EduNet, ook wel "mens en dier", is een jong bedrijf en wil mensen leren hoe je het best met voeding en gewicht om kan gaan, maar ook hoe geef ik mijn hond nu geestelijke uitdaging. Beide aspecten worden gegeven in een cursus.

Voeding en welzijn is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor onze dieren. Heel veel dieren zijn "lastig" omdat ze geen uitdaging krijgen op mentaal gebied, maar ook veel dieren krijgen geen uitdaging op het gebied van beweging en deze dieren vertonen vaak overgewicht en kunnen ook diabetes ontwikkelen of misschien wel morbide obesitas.

Samen met een uitgebalanceerd voeding en bewegingprogramma's proberen we jou en je hond in conditie te krijgen door te bewegen. We gaan ervaren dat bewegen fijn is en dat we, wanneer we gezond zijn we ook minder kosten hoeven te maken aan de dierenarts. Dat we minder medicijnen hoeven te gebruiken als we een goed gewicht hebben. Gezondheid zit niet alleen in voer maar ook in beweging.

Kijk gerust verder op de site en zie wat er te doen is.

Workshops

01

Aveve

Aveve heeft het voor EduNet mogelijk gemaakt bij te dragen aan de opleiding kat. Daarnaast heeft Aveve het retailtainment (als mogelijkheid) voor de winkels gelanceerd zodat de beleving van de consument vergroot wordt op uw dierenafdelingen.

02

Intratuin

03

Walter Van Gastel