Voedingsadvies

Gezondheidscheck voor huisdieren aan huis

Voeding en advies

EduNet staat voor kennis en kennisoverdracht. Wij willen u graag helpen bij het verbeteren van de gezondheid en gedrag van uw hond door het geven van passend advies en een stuk bewustwording omtrent voeding. Als particulier eigenaar van hond en kat kunt u bij ons terecht, maar voor trainingen van uw nieuwe medewerkers omtrent voeding op de dierenafdeling kunt u ook bij ons terecht.

Wanneer wij als kind of volwassenen iets mankeren, kunnen naar de huisarts gaan. Wanneer er problemen zijn met de gezondheid van onze hond of kat worden we geconfronteerd met allerlei voedingen van vers vlees tot brokken.

Als hondeneigenaar zijn we dol op ons gezinslid en wij kennen en weten ook wat het beste is voor onze viervoeter of hij nu lui, gezond, groot of klein is. Misschien sportief of misschien een beetje lui. Er kunnen allerlei kleine mankementjes optreden. Te denken valt aan jeuk, likken, schilfers of bijten maar ook vlekken in de liezen. In een persoonlijk gesprek zullen wij via een vragenformulier kijken of er advies gegeven kan worden omtrent voeding.

Er zullen geen therapie├źn of medicijnen voor geschreven worden omdat wij puur naar het uiterlijk van uw hond of kat kijken. Wanneer er twijfel bestaat, zult u doorgestuurd worden naar uw dierenarts.

Voor advies bij u thuis krijgt een

  • Vragenlijst
  • Voedingsadvies
  • Algemene uiterlijke check
  • Ongeveer 50 minuten zal het in beslag nemen

Kosten 60,00 incl. BTW, excl. reiskosten wanneer het aanrij-adres in een straal van 25 km ligt.